Over AKAFI

De kernwaarden van AKAFI zijn oprechtheid, kwaliteit, eigenheid en vertrouwen.

Over ons

AKAFI bestaat sinds 2015 doordat Jan en Gertie het besluit namen om hun persoonlijke kwaliteiten te bundelen. In IJsland betekent AKAFI ‘plezier en enthousiasme’, kernwoorden die passen bij hoe Jan en Gertie in het leven staan.

De kernwaarden van AKAFI zijn oprechtheid, kwaliteit, eigenheid en vertrouwen.

 

Wie is Gertie Copal

Persoonlijk leiderschap verrijkt mijn werk en privé leven. Mijn drijfveer is dat mensen met elkaar het contact aangaan. Mijn rijke ervaring in het welzijnswerk als sociaal-cultureel werker en leidinggevende is de basis. Kenmerkend voor mij is dat ik ondernemend, creatief en verbindend ben.

Mijn motto is “leer mensen eerst verlangen naar de eindeloze zee”.

 

Wie is Jan Verhoeven

Mijn drijfveer is om mensen in hun kracht te zetten zodat ze keuzes durven en kunnen maken. Deze motivatie heb ik ontwikkeld door mijn ervaring in het coachen van mensen binnen leidinggevende functies. Kenmerkend voor mij is dat ik doel- en oplossingsgericht werk vanuit een persoonlijke verbinding.

Mijn motto is “topprestaties worden alleen bereikt door mensen die plezier hebben in wat ze doen”.

 

Onze manier van werken

Wij geven begeleiding op maat aan individuen en teams.

Onze uitgangspunten:

• op zoek naar persoonlijke kwaliteiten
• mensen versterken waar ze goed in zijn
• richting geven aan het positieve, zonder de problemen uit het oog te verliezen
• een persoonlijke en methodische aanpak die jou en/of je team aanspreekt
• stimulerende werkvormen

 
Onze opdrachtgevers

• gemeenten
• maatschappelijke organisaties
• particulieren
• burgerinitiatieven